Rólunk

Kóvári-Gila Petra 

Természetgyógyász, AMM (Alternatív Mozgás és Masszázs) terepauta, masszőr

1984-ben születtem Szentesen. Célom, hogy minél több embernek segítségére legyek. 2006-ban kezdett érdekelni a természetgyógyászat. Alap egészségügyi végzettséget szereztem az Aryan Természetgyógyász Oktató- és Egészségnevelő Központnál. A tanulmányaimat folytatva 2012 óta intenzív képzéseken vettem részt és dolgozok, mint masszőr. 2016-ban sikeres Természetgyógyász vizsgát, azon belül Fülakkupunktúrás Addiktológus szakvizsgát tettem. A masszázs továbbképzések mellett, 2 évig tanultam Győrben a Metamorf sziget Személyiségfejlesztő és Egészségmegörző központban, és sikeres vizsgát tettem Életvezetési terapeuta képzésben. 2019-től a Keleti gyógyítás felé indultam, és 2020-ban sikeres vizsgát tettem a Természetgyógyászaton belül Alternatív Mozgás és Masszázsterápiából.
A masszázsok mellett nagy hangsúlyt fektetek az emberek valódi problémáira. Akik ismernek minket, tudják, mi nem csak a testet nézzük, hanem az embert összességében. Terápiáinkat kiegészítjük amennyiben a vendégnek szüksége van rá és igényli (gyógyteák javaslata, tornák, személyiségelemzés, blokkoldás). Pszichológiai tanulmányaim során fontosnak tartom, hogy a lelkünkben is megtaláljuk a gyógyuláshoz vezető utat. Hiszen ha bent minden rendben van, akkor a külvilág is ezt tükrözi vissza. 

Kóvári Zoltán

Gyógymasszőr, természetgyógyász

1972.09.30-án születtem Keszthelyen. A vendéglátás után a masszázsok világában találtam meg önmagamat. A képesítéseim folyamatosan frissülnek, mert ez egy olyan szakma, ahol az embernek élete végéig van mit tanulnia!

Pár szót írnék még a megelőzés fontosságáról! Minden betegséget vagy elváltozást sokkal könnyebb megelőzni, mint gyógyítani. Kezeléseknél is fontos, hogy minél korábbi stádiumban kezdjünk el foglalkozni az adott problémával! Ajánlom mindenkinek (Egészséges embereknek is!), hogy szánjon évi 3-4 kezelést az egészsége megőrzésére, mert később, idősebb korban a szervezet meghálálja a gondoskodást!