Vitaminok

Natural Immune Control System Zrt.

Miért is mellettük döntöttünk?

Kedves Vendégeink és Követőink!

Szeretnénk megismertetni benneteket a NICS egyedi élőflórás vitaminjaival. 2018-ban ismertük meg őket, hálásak vagyunk a cég dolgozóinak, akik a mai napig támogatnak segítenek bennünket a készítményeikkel. Szívből ajánljuk mindenkinek a készítményeket, hiszen többféle termék közül lehet választani, amelyek nem csak vitaminokból, hanem gyógynövényekből is állnak.

Személyes tapasztalatunk

Milyen hatásai voltak az elmúlt években?

Sokkal energikusabbá váltunk

az év bármely részében előfordulhat velünk, hogy lemerülnek erőforrásaink. Ahhoz, hogy lendületesen végezhessük teendőinket, elég egy kis segítség.

Ritkán betegszünk meg

személy szerint azóta gyógyszerekre sem volt szükségem.

Segítenek a gyorsabb felépülésben

a esetleg télen meg is talál minket egy vírus vagy baktérium, vagy gyulladás alakulna ki a szervezetünkben, a NICS vitaminjai segítettek.

Immuno
Beautiful Collagen + Hialuronsav + Omega3
Alga 4 all Spirulina + Chlorella + Kőalga + Asztaxantin
Tőzegáfonya kivonat + Fekete ribizli
Szabalpálma kivonat + Tökmag + Csalán
Q1-Q10 + Omega3
Nyomelemek Kollagénnel + Vitaminok
Multivitamin For All
Multivitamin + Goji bogyó kivonat
Magnézium + B6
Lutein + Zeaxanthin (a szem egészsége)
Kurkuma, Tömjén, E-Vitamin
KID’S Multivitamin
Ginkgo Biloba és Magnézium
D-vitamin, + Kalcium + K2, B9, B12 vitaminok
C + D vitamin
Mit tartalmaznak?

Inulin és élőflóra


Az élőflórát olyan jótékony, élő mikroorganizmusok alkotják, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.

Probiotikum más néven élőflóra kifejezés görög eredetű, jelentése: az életért. A mai értelemben R. B. Parker alkalmazta először a probiotikum kifejezést 1974-ben, mint azokat az organizmusokat és anyagokat, amelyek a bélrendszer mikroba-egyensúlyáért felelősek. A probiotikumok jellemzői, hogy emberi eredetűek, nem kórokozók, ellenállnak a gyomorsav, az epe, valamint a nyál, a hasnyálmirigy és a bélnedvek emésztő enzimei hatásának. Az élelmiszerek szavatossági idejének tartalma alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenállóképességüket. Ezen kívül a probiotikumok képesek a nyálkahártyák sejtjeihez tapadni, a potenciális kórokozók ellen antimikrobás hatást fejtenek ki, csökkentik a kórokozó mikrobák megtapadását a nyálkahártya felszínén. A probiotikumok legnagyobb részben tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok. A legismertebb probiotikus tejsavbaktérium-törzsek többsége a Lactobacillus, kisebb része a Streptococcus nemzetséghez tartozik.
Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését. A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe. A prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak. Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai. Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.
Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.
A prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket. Szerepük: emésztés, bélflóra egyensúlya
A szervezetünk legnagyobb felszínnel rendelkező, mintegy 7-9 méter hosszúságú bélrendszerünkön keresztül áll kapcsolatban a külvilággal. Így potenciális támadási helyként szolgál a kórokozók és a toxikus anyagok számára. A bélben normális körülmények között mintegy 200-400 baktériumtörzs található. A magzati életben a jótékony baktériumok 95-98%-ban vannak túlsúlyban. Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását. Számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint termelnek. Ha az emésztőrendszer védelmi mechanizmusai gyengülnek, az többek között felszívódási folyamatok zavarát okozhatja.