Vitaminok

Vitaminok, élőflórás vitaminok

Natural Immune Control System Zrt.

Kedves Vendégeink/Követőink!


Szeretnénk megismertetni benneteket a NICS egyedi élőflórás vitaminjaival. 2018-ban ismertük meg őket, hálásak vagyunk a cég dolgozóinak, akik a mai napig támogatnak segítenek bennünket a készítményeikkel.

Miért is mellettük döntöttünk?

Mert a készítményeik, a vitaminjaik élőflórát tartalmaznak, melyek elsősorban a bélrendszerünkre van hatással. Tisztítják, és segítik a megfelelő felszívódásban.

Milyen hatásai voltak az elmúlt években?

Sokkal energikusabbá váltunk, ritkán betegszünk meg, és ha esetleg télen meg is talál minket egy vírus vagy baktérium, vagy gyulladás alakulna ki a szervezetünkben, a NICS vitaminjai segítettek a gyorsabb felépülésben ( személy szerint azóta gyógyszerekre sem volt szükségem).

Szívből ajánljuk mindenkinek a készítményeket, hiszen többféle termék közül lehet választani, amelyek nem csak vitaminokból, hanem gyógynövényekből is áll.

Az oldalon bemutatjuk a készítményeket, de ha több információra van szükségetek, akkor bármelyik linkre kattintva az oldalon találtok egy ingyenes visszahívás gombot. A kollégák készséggel segítenek, vagy elérhetőséget találtok a „Kapcsolat” gombra kattintva, vagy az oldalunkon feltüntetett telefonszámokon is lehet érdeklődni.

A masszázskeszthely oldalon néhány készítményeit mutatjuk “csak” be, a többit megtaláljátok a NICS saját weblapján.
A cég készítményei GMP minősítésben vannak, az elmúlt években a készítmények megnyerték az Érték és Minőségi Nagydíjat is.

Az oldal elérhetősége >>> itt

Inulin és élőflóra
Az élőflórát olyan jótékony, élő mikroorganizmusok alkotják, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.
Probiotikum más néven élőflóra kifejezés görög eredetű, jelentése: az életért. A mai értelemben R. B. Parker alkalmazta először a probiotikum kifejezést 1974-ben, mint azokat az organizmusokat és anyagokat, amelyek a bélrendszer mikroba-egyensúlyáért felelősek. A probiotikumok jellemzői, hogy emberi eredetűek, nem kórokozók, ellenállnak a gyomorsav, az epe, valamint a nyál, a hasnyálmirigy és a bélnedvek emésztő enzimei hatásának. Az élelmiszerek szavatossági idejének tartalma alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenállóképességüket. Ezen kívül a probiotikumok képesek a nyálkahártyák sejtjeihez tapadni, a potenciális kórokozók ellen antimikrobás hatást fejtenek ki, csökkentik a kórokozó mikrobák megtapadását a nyálkahártya felszínén. A probiotikumok legnagyobb részben tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok. A legismertebb probiotikus tejsavbaktérium-törzsek többsége a Lactobacillus, kisebb része a Streptococcus nemzetséghez tartozik.
Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését. A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe. A prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak. Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai. Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.
Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.
A prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.

Szerepük: emésztés, bélflóra egyensúlya
A szervezetünk legnagyobb felszínnel rendelkező, mintegy 7-9 méter hosszúságú bélrendszerünkön keresztül áll kapcsolatban a külvilággal. Így potenciális támadási helyként szolgál a kórokozók és a toxikus anyagok számára. A bélben normális körülmények között mintegy 200-400 baktériumtörzs található. A magzati életben a jótékony baktériumok 95-98%-ban vannak túlsúlyban. Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását. Számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint termelnek. Ha az emésztőrendszer védelmi mechanizmusai gyengülnek, az többek között felszívódási folyamatok zavarát okozhatja.