Spirituális életvezetési tanácsadás

Miről is szól ez a tanácsadás?

Amikor az ember kész változtatni, de nem tudja merre és hogyan tegye meg a lépéseket, a tanácsadás segít eltájékozódni a káoszban. Minden ember törekszik a lelke mélyén a boldogságra, örömre. Alapjában véve ez az ösztönös mozgató rugó. Emellé jönnek a társadalmilag belénk nevelt minták, a családminták és valahol ott a nagy káosz mélyén ott van az ember. De ki ő? És hol van? Sok esetben azzal sem vagyunk teljesen tisztában, hogy mi jó nekünk, mit szeretünk.

Szeretnék segíteni mindenkinek aki, keresi Önmagát és szeretne boldogabb életet élni. Csodálatos az élet ami, itt van mellettünk, bennünk. A változás az egyedüli, ami állandó az életünkben, használjuk ezt fel úgy, hogy teljes életet éljünk. Tapasztalni születtünk a Földre, használjuk a legjobban, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsünk.

A különböző pszichológiai technikák segítségével felderítjük és feloldjuk, elengedjük a blokkokat melyekre már nincs szükség. A Kronobiológia segítséget nyújt abban, hogy az ember megismerje saját személyiségét.

Mi is az a kronobiológia?

Amikor megszületünk, a szülőktől öröklött genetikai tulajdonságokat hozunk magunkkal, ami egész életünkre kihat. De van egy harmadik szülő. A FÖLD. A földtől is kapunk ilyen tulajdonságokat. Ezeket a hatásokat magyarázza a pszichoenergetika. A kronobiológia a bioritmológiából és a pszichoenergetikából épül fel. A bioritmus a szervezet ciklikus változásait veszi figyelembe, amely szerint az ember életében 3 ciklus különböztethető meg.  Fizikai, érzelmi és intellektuális.  

Tehát a kronobiológia segítségével megtudhatjuk, milyen alap személyiségjellemzőkkel rendelkezünk. Magyarázatot kaphatunk bizonyos viselkedési mintánkra is melyeket nem értünk magunkon. Személyiségünk mind a 3 szintjét nézi. Fizikai, érzelmi és intellektuális.

Minden kérdésre és minden problémára ott van a válasz bennünk csak a megfelelő utat kell megtalálnunk magunkhoz és ezáltal megtaláljuk az utat társunkhoz, családunkhoz és a kiegyensúlyozott élethez.

Mire jó mind ez?

 • Konfliktuskezelés
 • Párkapcsolati problémák
 • Munkahelyi problémák
 • Gyász feldolgozása
 • Életesemények megértése és feldolgozása, negatív szituációk
 • Traumák feldolgozása

És minden olyan esetben, amivel az ember elakadva érzi magát és nem tud egyedül megbirkózni mindennel.

Használt módszerek:

 • Kronobiológia
 • EMK- használata
 • Meditációk, ha szükséges
 • Stresszoldó technikák (pl.: metamorf masszázs) ha szükséges
 • Konfliktuskezelés 

„Az a szó, hogy megbocsátani, görögül úgy hangzik, hogy APHIÉMI! Azt is jelenti, hogy Elengedni, Elbocsátani, figyelmen kívül hagyni, Maga mögött hagyni. Amikor az ember feloldja magában a kötelékeit, amikor nem tapad valamire vagy valakire érzelmileg, sem gondolatilag, amikor fájdalmát és sértettségét maga mögött hagyva elengedi az Egészet: az APHIÉMI!  Amikor nem nézünk utána, mert tudjuk nem a miénk többé: ez a MEGBOCSÁTÁS!”