METAMORF MASSZÁZS

A „metamorfózis” szó görög eredetű, átváltozást, átalakulást jelent. Életünk során folyamatos változásokon megyünk keresztül, hiszen minden változik nem csak mi, hanem a világ és a környezetünk is. Különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén (csalódás, sokk, szeretetmegvonás, stressz, fájdalmak stb). Sokszor nem is emlékezünk ezekre, de teherként cipeljük magunkban. Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, amely kihat a tudatra, a mindennapi életre.

A Metamorf masszázs a mindennapi életvitelben, életszemléletben hoz változást, javítja a kedélyállapotot, és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb élet élésére. Nem kimondott masszázsról van szó, hanem egyfajta energetikai hatásról. Rendszeresen végezve átalakul a páciens, segít a gátlások feloldásában. Nyitottabbá válhatunk, megnő az önbizalmunk, életkedvünk, a jövőbe vetett hitünk.

A Metamorf masszázs lágy érintésekkel stimulálja a gerincet a reflexpontokon keresztül. A testünk minden nagyobb egész egységrésze hordozza a teljes test lenyomatát, amelyek masszírozásával vissza lehet hatni az adott szervek állapotára. Ezt használja a metamorf masszázs is kéz, láb, és fej gerincvonalán végzi a kezelést. A masszázs során nem csak a reflexpontokkal, hanem a test főbb energiapontjain is dolgozunk.

Előnye, hogy semmilyen egyéb kezeléssel nem ütközik, sőt azok pozitív hatását felerősíti.